Yeni bir Otobüs Mod'u yayınlandı.
Toruismo 17RHD

Bu site çerezleri kullanmaktadır. Çerez Politikası hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Euro Truck Simulator 2: v1.51

Euro Truck Simulator 2 için 1.51 güncellemesinin artık resmen yayınlandığını topluluğumuzla paylaşmaktan heyecan duyuyoruz ! Yeni içerik, yeniden çalışılmış harita bölümleri, kullanıcı arayüzü değişiklikleri, hata düzeltmeleri ve daha fazlasıyla dolu olan güncellemeye dalalım ve neler sunduğumuza bir göz atalım.

Ondan önce, Açık Beta aşamasına katılan, geri bildirim paylaşan ve hataları bildiren herkese büyük bir teşekkür borçluyuz. Değerli katkılarınız, içeriği ince ayarlamamıza ve başlangıçta gözden kaçan hataları ortadan kaldırmamıza olanak sağladı. Bu güncellemeyle birlikte gelen yeni özelliklerin, değişikliklerin ve daha fazlasının keyfini çıkarmanızı umuyoruz!

Yeni Başlık Ekranı

Bu güncellemede karşılaşacağınız ilk ve en belirgin değişikliklerden biri Başlık Ekranımızın tamamen yeniden tasarlanmasıdır. Son kullanıcı arayüzü yenilememize uygun olarak, tüm oyuncular için gezinmesi ve anlaşılması kolay bir tasarım istedik.

Öncelikle, yeni Başlık Ekranı hakkında fark edebileceğiniz en önemli farklardan biri, ekranın ortasında bir kamyona odaklanılmasıdır. Solda, Seçenekler gibi oyunun daha önemli özelliklerine kolay erişim sağlayan menüyü ve yüklüyse yanında aktif MOD sayısını gösteren DLC (eski adıyla DLC Tarayıcısı) ve Mod Yöneticisi gibi diğer alt menüleri bulabilirsiniz.

Profil Yöneticinize erişmek için menü ekranının sağ üst kısmında bulunan profil widget'ınıza tıklamanız yeterlidir.

İşlevsel olarak, bir gamepad veya direksiyon simidi ile gezinmeyi daha konforlu hale getirdik, böylece ETS2 veya ATS'yi başlattığınız andan itibaren bir klavyeye uzanmak için daha az zaman harcıyoruz. Bu tasarım ayrıca, gerektiğinde ince ayar ve değişiklikler yapmamız ve gelecekte eklemeler yapmamız için bize alan bırakıyor.

Almanya Yeniden Çalışma - Bremen, Kassel, Osnabrück ve Magdeburg

Devam eden Almanya Yeniden Düzenleme projemizin bir parçası olarak, Bremen , Kassel , Osnabrück ve Magdeburg şehirlerinin tamamen yeniden düzenlendiğini ve Euro Truck Simulator 2 için 1.51 güncellemesinin bir parçası olarak ücretsiz olarak eklendiğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Bu alanları kontrol eden oyuncular yeni ve geliştirilmiş yol ağlarında seyahat edebilir, bölgedeki doğru şekilde temsil edilen endüstrilere teslimat yapabilir, simge yapıları keşfedebilir ve daha fazlasını yapabilir! Bu alanların her biri, yeni haritalama teknikleri ve teknolojisi kullanılarak tamamen sıfırdan yeniden inşa edildi.

Her şehir ve güncellemeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Bu şehirlerdeki tüm değişiklikleri burada bulabileceğiniz bireysel blog yazılarımızda okuyabilirsiniz!

Bu şehirleri yeniden keşfetmenin tadını çıkarmanızı umuyoruz! Keşfedilecek çok şey var ve geri bildirimlerinizi duymayı, ekran görüntülerinizi görmeyi ve daha fazlasını çok isteriz. Bunları resmi SCS Yazılım forumumuzda veya sosyal medya kanallarımızda bizimle paylaştığınızdan emin olun!

İtalya ve Baltık Denizi Ötesi DLC'leri için Özel Şehir Tanıtımları

Bu güncellemede, Italia ve Beyond the Baltic Sea DLC'lerindeki her şehrin oyun içi tanıtımlarını, sahip olunabilen bir garajla hafifçe elden geçirdik. Italia DLC'sinde on yedi şehir ve Beyond the Baltic Sea DLC'sinde yirmi dört şehir olmak üzere, toplam 41 şehir yeni veya güncellenmiş Özel Şehir Tanıtımları aldı!

Kamyon İç Gölgelerinin İyileştirilmesi

Ayrıca, Interior Shadow Tweaker adlı yeni aracımızla bir kamyonun iç gölgelerinin daha gerçekçi bir görselleştirmesini oluşturmak için zaman ayırdık. Bu, gelen ışığı engelleyen kamyonun kabini etrafında basitleştirilmiş bir kafes oluşturmamızı ve böylece kabinin iç kısmında yansıyan aydınlatmanın gerçekçiliğini artırmamızı sağlar. Başka bir kamyonu, lambayı veya polis işaretini geçtiğinizde iç kısımda artık soluk malzemeler yok. Kamyonculuk deneyiminizde bu küçük ama önemli iyileştirmenin tadını çıkarmanızı umuyoruz!

Seçenekler QoL İyileştirmeleri

Ana değişiklik, tüm ayar kategorilerinde daha kolay gezinme için bir arama çubuğunun eklenmesidir. Bir arama yapıldığında, eşleşmeler geçerli ayar kategorisinde görüntülenir ve arama teriminin de göründüğü bölümler vurgulanır.

Ayarlardaki mevcut seçenekleri daha iyi bir netlik için yeniden düzenledik. Bu seçenekler artık her bölüm içinde alt kategorilere ayrılmıştır. Ayrıca, daha iyi bir netlik için alt menüye "Arayüz" ve "Erişilebilirlik" olmak üzere iki yeni kategori eklendi.

Ayrıca ETS2'de Masaüstü Arkaplanını değiştirme konusunda erişim kolaylığı sağlayan bazı değişiklikler de getirdik. Artık ana menüden bir kısayol kullanarak doğrudan menü arka planınızı değiştirebilir veya alternatif olarak ayarlarınızdaki arayüz bölümünden aynı seçeneğe erişebilirsiniz.

Ancak hepsi bu kadar değil! Artık arka planlarınızı değiştirmeden önce önizlemenizi de mümkün kıldık. Sadece seçtiğiniz arka plana karusel üzerinden tıklayın ve seçiminizi onaylamadan önce nasıl görüneceğine dair kısa bir önizleme sunulacak.

Oyuncular ayrıca bir etkinlik ödülü veya güncellemesi kapsamında yeni bir Masaüstü Arkaplanı seçeneği aldıklarında ana menüdeki küçük bir widget aracılığıyla bilgilendirilecekler. Buna tıklamak sizi bu güncellemede uygulanan yeni ayarlara da yönlendirecektir.

Daha iyi masaüstü arka plan görselleştirmesine bir bonus olarak, 'Black light studio' adlı yeni bir arka plan da ekledik. Umarız beğenirsiniz! Mutlaka göz atın.

Yeni Denetleyici Yapılandırması

Oyuncuların oyunu kolayca kontrol edebilmelerini ve daha fazla esneklik ve kontrol sunabilmelerini sağlayacak olan kontrolcü ayarları sistemini geliştiriyoruz. Bu değişiklikler ayrıca heyecan verici gelecek projelerinin de önünü açacak! Artık yalnızca kontrolcünüzü kullanarak daha fazla oyun özelliğini kontrol edebileceksiniz, ayrıca kontrolleri gerçek hayatta bir araç sürmeye benzeyen bir şekilde ayarlamaya çalıştık, bunun sizin için doğal ve daha sürükleyici olmasını umuyoruz!

Bu değişiklikler kontrolcü ayarlarını iyileştirecek ve kontrolcü kullanan oyuncuların oyunla etkileşime girmesini kolaylaştıracak olsa da, özelleştirilmiş kontrol ayarlarının etkilenebileceği bazı durumlar olabilir. Ne yazık ki, Steam kontrolcü yapılandırması kullanıcı arayüzü üzerinden kontrol düzenlerini büyük ölçüde değiştiren ve varsayılan ayarlardan kaydıran oyuncular, güncellemeden sonra özel yapılandırmalarının varsayılana sıfırlandığını görebilir.

Otomatik Diferansiyel Kilidi + Kör Nokta Sensörü

Ayrıca Kör Nokta Sensörü ve Otomatik Diferansiyel Kilidi'ni etkinleştirme ve devre dışı bırakma seçeneğini de sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Otomatik Diferansiyel Kilidi, gerektiğinde otomatik olarak devreye girerek zorlu sürüş koşullarında çekişi yönetmeye yardımcı olur. Kör Nokta Sensörü, şerit değiştirirken güvenliği artırmak için görsel ve sesli uyarılar sağlar.

Kamyon simülasyonu deneyiminizi kendi zevkinize göre kişiselleştirmenize olanak tanıyan bu özelliklerin hoşunuza gideceğini umuyoruz!

DEĞİŞİKLİK GÜNLÜĞÜ

HARİTA
  • Almanya Yeniden işleme projesi - Bremen, Kassel, Osnabrück ve Magdeburg

OYUN OYNANIŞ
  • İtalya ve Baltık Denizi Ötesi DLC'leri için özel şehir tanıtımları

  • Otomatik diferansiyel kilidi seçeneği

  • Otomatik kör nokta sensörü seçeneği

GÖRSEL
  • Kamyon kabininde geliştirilmiş iç kabin gölgeleri

KULLANICI ARAYÜZÜ
  • Yeni başlık ekranı

  • Ayarlar menüsüne arama çubuğu eklendi

  • Ayarlar menüsüne Erişilebilirlik ve Arayüz kategorileri eklendi

  • Masaüstü arka planının değiştirilmesi iyileştirildi

  • Yeni denetleyici yapılandırması

Yorumlar

Oyun Arşivi

İletişim Formu

Gönder