Yeni bir Otobüs Mod'u yayınlandı.
Toruismo 17RHD

Bu site çerezleri kullanmaktadır. Çerez Politikası hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Euro Truck Simulator 2: v1.48

Euro Truck Simulator 2 için 1.48 güncellemesinin yayınlandığını ve artık Steam'de mevcut olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güncelleme, aşağıda yer alan hata düzeltmeleri, değişiklikler ve yeni içerikler içeriyor, bu yüzden okumanızı öneririz!

Açık Beta döneminde katılan, geri bildirimde bulunan ve hata bildirimi yapan herkese teşekkür etmek istiyoruz. Değerli girdileriniz, ilk seferde gözden kaçırmış olabileceğimiz bazı hataları düzeltmemize, düzeltmeler yapmamıza ve düzeltmemize yardımcı oldu. Umarız artık çalışmalarınızın meyvelerinin tadını tam olarak çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Almanya Yeniden Çalışma

Devam eden Almanya Yeniden Çalışma projemizin bir parçası olarak, bu Açık Beta'da birkaç yeniden çalışılmış şehri getirmekten mutluluk duyuyoruz. Hamburg, Travemunde, Kiel ve Rostock şehirlerinin hepsi, çevredeki yol ağlarının, simge yapılarının, endüstrilerin ve daha fazlasının elden geçirilmesi de dahil olmak üzere, temelden büyük yeniden çalışmalar aldı.

Bu güncelleme, sürücülerin çok ihtiyaç duyulan kargo, parça ve daha fazlasını bırakmak için bir alan ve Avrupa'daki işletmelere ve müşterilere teslim edilmek üzere fabrikadan yeni çıkmış yepyeni römorkları almak için başka bir alan olmak üzere 2 yeni depodan sözleşme alabileceği, büyük bir heyecanla beklenen Feldbinder fabrikasını ve Winsen'i de içeriyor.

Bu alanları daha doğru düzenler ve ayrıntılarla güncellemek için yapılan çalışmanın tadını çıkarmanızı umuyoruz; İyi yolculuklar!

Galerideki Şehirler

1.46 güncellemesinde, tüm resimleriniz, fotoğraf kupalarınız ve keşfedilen bakış açılarınız için tek duraklı bir mağaza olan Galeri özelliğini tanıttık; bu özellik, eski Ekran Görüntüsü Yöneticisi'nin tüm eski işlevlerini koruyordu. Bugün, Galeri'ye yeni bir işlev eklemekten heyecan duyuyoruz!

Euro Truck Simulator 2'nin birçok şehrinde yolculuk ederken ve şehirleri keşfederken, bunları yeni 'Şehirler' sekmesi altında toplayabileceksiniz. Kilidini açtıktan sonra, hangi şehirleri ziyaret ettiğinizi görebilecek ve ayrıca şehir giriş sahnelerinden herhangi birini izleyebilecek ve tekrar oynatabileceksiniz; bunlar normalde yalnızca ilk karargahınıza ilk başladığınızda görülür.

Galerimize yaptığımız bu yeni eklemeyi beğeneceğinizi umuyoruz! Sosyal medya kanallarımızdan kaç şehrin kilidini açtığınızı bize bildirin.

Yeniden Çalışılmış Araç Taşıma Römorkları

Araç ekibimizin, oyun içi ekonomimizin arabalar, kamyonlar vb. gibi çeşitli araç türlerini taşımak için kullandığı römorkları yeniden ziyaret etmek ve yeniden çalışmak için diğer projeleri arasında biraz yedek kapasite bulduğunu size bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Bu römorkları ve kargoları Freight Market'te arayın ve bir gezintiye çıkarın! En yakın araba bayinizin yeni kırbaçlara ihtiyacı olabilir.

Ülkeye göre harita keşfi

Kaç sürücünün %100 harita keşfi elde etmenin zorlu görevinden hoşlandığını biliyoruz. Bunun kolay olmadığını biliyoruz, bu yüzden dünya haritasının sol üst köşesindeki harita keşif istatistiğinize tıklayarak erişebileceğiniz yeni bir kullanıcı arayüzü penceresi sunduk.

Buna tıkladığınızda, size ilgili bayraklarıyla ülkelerin bir listesini ve her birini keşfetmenizin bir dökümünü gösteren yeni bir pencere açılacaktır. Bunun, Euro Truck Simulator 2'nin sürekli büyüyen dünyamızdaki eksik yolları bulmanıza yardımcı olmasını umuyoruz.

Harita keşfinizin nasıl gittiğini aşağıdaki yorumlarda veya sosyal medyada bize bildirin!

Seçenekler kaydırıcı aralıkları

Euro Truck Simulator 2'de ayarları değiştirirken seçenekler sayfanıza çok talep gören bir eklentiyi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Artık kaydırıcıların yanında, ayarlandığı sayıyı gösteren küçük bir kutu bulacaksınız.

Umarız bu, benzer ayarlara sahip birden fazla profil oluşturmanızı ve ayarlarınızı başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırır.

Giriş sihirbazı seçim yeniden tasarımını kontrol ediyor

Kontrol seçimi için giriş sihirbazımıza bir kullanıcı arayüzü yenilemesi yaptık! Ekibimiz bu kurulum penceresine basit ama modern bir tasarım getirmek için çok çalıştı. Bu yeni kullanıcı arayüzünün, yeni simgeler ve her seçenek için net bir açıklama içeren seçim ve kurulum sürecinde yeni ve eski kullanıcıları yönlendirmesine yardımcı olmasını umuyoruz.

Elektronik Denge Kontrolleri (Kilitlenme Önleyici Fren Sistemi + Çekiş Kontrolü)

Artık oyun seçeneklerinde Kilitlenme Önleyici Fren Sistemi ve Çekiş Kontrolü eklentisini bulabilirsiniz. Bu Elektronik Denge Kontrolleri, sürücüye çeşitli koşullarda ve/veya senaryolarda yardımcı olur. Kilitlenme Önleyici Fren Sistemi (ABS), kilitlenmeye yakın tekerleklerdeki frenleri gevşetir. Çekiş Kontrolü (ASR veya TRC), aşırı ve yetersiz dönüşü önlemeye yardımcı olur ve ayrıca kayan tekerleklere fren uygulayan ayrı tekerlek kayma önleyici sistem sağlar.

Çekiş kontrolü ayrıca, önden savrulma veya arkadan savrulma durumunda aktif hale gelen viraj alma asistanına sahiptir, önden savrulmayı önlemek için iç arka tekerlekleri ve önden savrulmayı önlemek için dış ön tekerleği frenler. Bu yeni eklemelerin gelecekteki yolculuklarınızda size faydalı olmasını umuyoruz!

MOD yapısı değişiklikleri

Bu değişiklik daha çok topluluktaki MOD yaratıcılarımıza yöneliktir! Artık kullanıcının hangi DLC'ye sahip olduğundan bağımsız olarak birden fazla DLC için tek bir MOD oluşturma yeteneğini ekledik.

MOD kökündeki alt dizinlerden veya dosyalardan (*.zip) en az biri "base" olarak adlandırılmışsa veya "dlc_" öneki eklenmişse, bu alt dizinler veya dosyalar MOD kökü yerine bağlanır. Ayrıca SCS Workshop Yükleyicisini de bu değişiklikleri yansıtacak şekilde güncelledik. SCS Workshop Yükleyicisi yeni yapıya sahip bir MOD keşfederse, ek kontroller gerçekleştirir.

Bu yeni yapının yetenekli mod topluluğumuz için işleri biraz daha kolaylaştırmasını umuyoruz. Herhangi bir sorunuz varsa, modlama vikimize veya forumumuza gitmekten çekinmeyin, orada size destek olabiliriz.

DEĞİŞİKLİK GÜNLÜĞÜ

HARİTA
  • Almanya Yeniden Çalışma

ARAÇLAR
  • Elektronik Stabilite Kontrolleri (Kilitlenme Önleyici Fren Sistemi + Çekiş Kontrolü)

  • Yeniden İşlenmiş Araç Taşıma Römorkları

KULLANICI ARAYÜZÜ
  • Ülkeye Göre Harita Araştırması

  • Galerideki Şehirler

  • Seçenek kaydırıcıları artık sayılar içeriyor

  • Giriş Sihirbazı Kontrol Seçimi Kullanıcı Arayüzü Yenilemesi

DİĞER
  • Üçüncü Taraf Mod Yapısı Değişikliği

Yorumlar

Oyun Arşivi

İletişim Formu

Gönder