Yeni bir Otobüs Mod'u yayınlandı.
Toruismo 17RHD

Bu site çerezleri kullanmaktadır. Çerez Politikası hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Euro Truck Simulator 2: v1.47

Euro Truck Simulator 2 için 1.47 güncellemesinin yayınlandığını ve artık Steam'de mevcut olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güncelleme, aşağıda yer alan hata düzeltmeleri, değişiklikler ve yeni içerikler içeriyor, bu yüzden okumanızı öneririz!

1.47 Açık Beta'ya katılan, geri bildirimde bulunan ve hata bildirimi yapan herkese teşekkür etmek için bu fırsatı değerlendirmek istiyoruz. Değerli girdileriniz, ilk seferde gözden kaçırmış olabileceğimiz bazı hataları düzeltmemize, düzeltmeler yapmamıza ve düzeltmemize yardımcı oldu. Umarız artık çalışmalarınızın meyvelerinin tadını tam olarak çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Almanya Yeniden Çalışması Almanya'yı Yeniden Ziyaret Etme projemizin bir parçası olarak, ekibimiz yakın zamanda Stuttgart , Frankfurt , Nurnberg ve Erfurt şehirlerini tamamen sıfırdan yeniden çalıştı. Buna simge yapılar, yol ağları, endüstriler ve çok daha fazlası dahildir!

Oyunumuza yeni başlayanlar için, Revisiting Germany projesi, temel oyunun en eski harita bölümlerinden birini güncel geliştirme standartlarımızla uyumlu hale getirmek için sıkı bir şekilde çalışan küçük ve özel bir harita ekibinden oluşuyor.

Bu güncellemede üzerinde çalıştığımız her şehrin kendi özel blogu var, geri dönüp okumanızı öneririz. Her biri, kendi projesine özgü bilgiler ve bu alanlarda görmeyi bekleyebileceğiniz değişiklikler içerir.

Ücretsiz 1.47 güncellemesinin bir parçası olarak yeniden düzenlenen bu şehirlerin keyfini çıkarmanızı umuyoruz ve gelecekte yeniden düzenleme projemizle ilgili daha fazla haber sunmayı dört gözle bekliyoruz.

Sahip Olunabilir Gaz Sarnıçları

Euro Truck Simulator 2'de kendi Gaz Sarnıçlarınızı taşımaya hazır mısınız? Önceki blog yazımızda ele aldığımız gibi , bu güncellemede Sahip Olunabilir Gaz Sarnıçları mevcut! Bu römorklar çeşitli uzunluklarda, şasilerde ve özelleştirme seçeneklerinde gelecek. Bu sarnıçlar, Etan, Propan ve LPG (Sıvılaştırılmış petrol gazı) gibi tehlikeli ve son derece yanıcı gazları taşımak için tasarlanmıştır.

Euro Truck Simulator 2 için Sahip Olunabilir Gaz Sarnıcı, Avrupa'da bulunan en yaygın römork kombinasyonlarında mevcut olacak. Bunlar, 40 m3 Gaz Tankı bulunan Tek 2 akslı 10 metrelik şasi ve 50 m3 gaz tankı bulunan tek 3 akslı 12 metrelik şasidir. Dahil edilen aksesuarlar (ancak bunlarla sınırlı değildir):

  • Boyanabilir/Krom Kutular

  • İlave alet kutuları, yan korumalar vb. içeren vana kutuları

  • Yangın söndürücüler

  • Çeşitli arka çamurluklar ve arka tampon lambaları

  • Çeşitli hortumlar

  • Çeşitli römork boya işleri

  • ve çok daha fazlası!

Bu yeni Sahip Olunabilir Gaz Sarnıçları ile teslimat yapmanızı ve bunları nasıl özelleştireceğinizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. İlk yolculuğunuzu sosyal medya kanallarımızda paylaştığınızdan emin olun.

Sahip Olunabilir Hayvancılık Römorkları

Şehirdeki yeni römorklar sadece gaz sarnıçları değil, satın alınabilir hayvan römorklarını da tanıtıyor!

American Truck Simulator'da bu tür römorklara aşina olan oyuncular, bu eklentiyi bu kadar özel kılan şey konusunda biraz daha ileride olabilirler, ancak herkesi hızlandırmak için, ETS2'deki kendi römorkunuzda sığır ve domuz taşıma fırsatınız olacak! Farklı gövde ve şasi özelleştirmelerine ek olarak, ayarlayabileceğiniz diğer her şeyin ayrıntılı bir listesi aşağıdadır:

  • Sol/sağ/ön/arka gövde

  • İşaretleyiciler

  • Yan koruma plakaları/kutuları

  • Arka çamurluklar

  • Arka tamponlar

  • Arka çamurluklar

Yepyeni hayvancılık römorkuyla Euro Truck Simulator 2 yollarını keşfetmeye başlamanızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu benzersiz römorklar hakkında daha fazla bilgiyi konu hakkındaki özel blog yazımızda okuyabilirsiniz.

Adaptif Seyir Kontrolü ve Acil Fren Sistemi

Başlangıçta 1.44'te gizli deneysel bir özellik olarak yayınlanan bu çok talep gören eklemeyi 1.47 güncellemesine getirebildiğimiz için mutluyuz. Adaptif Seyir Kontrolü, seyir kontrolü modundayken öndeki araçla olan mesafeyi ve hızı otomatik olarak ayarlar. Bu, trafiğin sık sık önünüzdeki boşluğa girdiği yoğun bir otoyolla karşılaştığınızda veya trafik hızının sürekli değiştiği durumlarda özellikle kullanışlıdır.

ACC ile birlikte, önünüzdeki araçla çarpışma yakın olduğunda frenlerinizi etkinleştiren ve hasarı önlemek veya en aza indirmek için Acil Fren Sistemi bulunur. Gerçek dünyada bu teknoloji sayısız hayat kurtarmıştır ve çoğu modern kamyonda bulunur.

Bu özellikler bir süredir üzerinde çalışılıyor ve geri bildirimleriniz sayesinde dahili olarak birkaç değişiklik yaptık. Gelecekte bu özelliği ince ayarlamaya devam etmeyi planlıyoruz.

Düzensiz Yüzey Simülasyonu

1.47'ye Eşitsiz Yüzey Simülasyonu'nu eklemekten heyecan duyuyoruz! Bu küçük tümsekler, yollara ve diğer arazilere kusurlu bir his vermek için prosedürel olarak üretilir. Sürücü tarafından görülemeseler de, bu ince tümsekleri hissedebilir ve bazı durumlarda sürüş sırasında aracınızı etkilediklerini duyabilirsiniz.

Gelecekte bu özelliği genişletmek için çalışmayı dört gözle bekliyoruz, ancak şimdilik bu konudaki düşüncelerinizi bize bildirin!

Özel Şehir Tanıtımları - Road to the Black Sea DLC'si

Önceki güncellememizde Iberia DLC'sinde tanıttığımız özel şehir tanıtımlarının devamı niteliğindeki bu ara sahneleri şimdi de Euro Truck Simulator 2'nin Road to the Black DLC'sine ekledik!

Bu özel ara sahneler, bir oyuncu yeni bir profil oluştururken başlangıç ​​şehrini seçtiğinde görünür. Yeni oyuncuların (veya yeni bir profili yeniden başlatanların) başlamayı seçtiğiniz alanı gösteren bu yeni eklemelerden keyif alacağını umuyoruz!

Kariyer Geçmişi UI Yeniden Tasarımı

Bu güncelleme Kariyer Geçmişi Kullanıcı Arayüzü için bir yenileme de içeriyor! Bu özelliğe aşina olmayanlar için, American Truck Simulator veya Euro Truck Simulator 2'nin ana menüsünden erişebilirsiniz. Deneyim ilerlemenizin bir grafiğini ve bazı istatistikleri görüntüler.

Bu yeni yeniden tasarım artık istatistiklerinize ve önceki teslimatlarınıza çok daha ayrıntılı bir bakış sunacak. Kullanıcı arayüzü artık Teslimatlar, Keşif, Sürücü Deneyimi ve Cezalar olmak üzere 4 bölüm gösteriyor. Bu bölümlerin her biri, toplam teslimatlar, geçmiş teslimat puanlarınız, teslimatlarınızın kaçının zamanında olduğu, harita keşfi, ziyaret edilen şirketler, kamyon verileri ve keşifler dahil olmak üzere bir kamyon şoförü olarak yolculuğunuzun bugüne kadarki daha derinlemesine bir incelemesini sağlayan farklı istatistikleri görüntüler.

Ayrıca kariyerinizin son 2 haftasında aldığınız cezaları gösteren bir bölüm de ekledik. Trafik işaretlerine çarpmak veya direksiyonda uyumak gibi küçük şeylerin kalıcı kaydınızda olması gerekmediğini düşündük.

Ayrıca, önceki işlerinizi, kargonuzu, teslimatı hangi gün yaptığınızı, gelirinizi, XP'nizi, harcanan zamanı vb. açıkça gösteren teslimat günlüğünüzü yeniden tasarladık. Bu istatistiklerin, özellikle sürücü faaliyetleri için önceki işlerinizi kaydetmeniz gerekebilecek bir VTC'nin parçasıysanız, sürücüler için geriye dönüp bakmanın önemli olduğunu anlıyoruz.

Bu yeniden tasarımı beğeneceğinizi umuyoruz ve gelecekte bunu daha da geliştirebileceğimizi umuyoruz.

Oyun İçi Güncelleme Günlüğü

Artık hem Euro Truck Simulator 2 hem de American Truck Simulator'a, kullanıcılara büyük bir güncellemenin değişiklik günlüğünü gösterecek veya öne çıkan DLC sürümünü sergileyecek yeni bir kullanıcı arayüzü özelliği ekledik.

Bu, bir güncellemeden sonra oyunu başlattığınızda veya yolda olduğunuz süre içinde bir güncelleme yapıldıysa oyundayken ana menüde açılır pencere biçiminde görünecektir. Sadece bu değil, ayrıca birkaçını kaçırmış olmanız durumunda önceki değişiklik günlüklerinin geçmişine erişebilir ve tüm resmi sosyal medya bağlantılarımızı bulabilirsiniz.

Bunun, nerede olursanız olun oyunlarımızda yapılan en son değişiklikler ve güncellemeler hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olmasını umuyoruz.

Ekonomi Sıfırlama Teleportu

Bir oyun yüklenirken oyuncunun ekonomisi sıfırlandığında, HQ garajınıza ışınlanmanız normaldi. Bugün, bir oyun değişikliği tespit edildikten sonra istediğiniz herhangi bir servis istasyonuna ücretsiz ve hızlı bir seyahat yapmanıza izin verecek küçük bir değişiklik yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu özelliğin yolculuğunuza hızlı ve kolay bir şekilde devam etmenize yardımcı olmasını umuyoruz!

DEĞİŞİKLİK GÜNLÜĞÜ

HARİTA
  • Almanya'da Birkaç Şehir Yeniden Düzenlendi

ARAÇLAR
  • Sahip Olunabilir Gaz Sarnıçları

  • Sahip Olunabilir Hayvancılık Römorkları

  • Adaptif Seyir Kontrolü ve Acil Fren Sistemi

OYUN OYNANIŞI
  • Road to the Black Sea DLC'si için Özel Şehir Tanıtımları

  • Ses Yönü Filtresi Eklenmesi

  • Düzensiz Yüzey Simülasyonu

  • Performans İyileştirmeleri (gece, kötü hava, yoğun trafik)

KULLANICI ARAYÜZÜ
  • Kariyer Geçmişi UI Yeniden Tasarımı

  • Oyun İçi Güncelleme Günlüğü

  • Ekonomi Sıfırlama Teleport

EDİTÖR

Yorumlar

Oyun Arşivi

İletişim Formu

Gönder